RING ALLE DAGE MELLEM 9:00 – 20:00 PÅ TELEFON 72 20 72 24

Om os

PC Odense åbnede torsdag d. 5. september 2013 kl. 10.00 på Klostervej 22 i Odense. Vi tilbyder reparationer og service af stationære og bærbare computere, MacBook, iMac, samt iPhone og iPads. I det tilstødende lokale til serviceværkstedet, tilbyder vi salg af forskelligt tilbehør samt nye computere. Vi handler med både private- og erhvervskunder.

PC Odense forhandler ABook og ADesk, som er et dansk produceret mærke af stationære og bærbare computere.

Vores serviceværksted tilbyder reparationer og service af alle mærker og modeller. Vi kan nævne bl.a. udskiftning af skærme, tastatur, fans, batterier, ladestik osv. Som services, renser vi computere for virus/malware/spyware, fysisk rens, rens af væskeskade, installation/geninstallation af styresystemet og meget mere. Hvis du har problemer med at computeren ikke starter korrekt op, problemer med software eller hardware, har behov for at dine billeder eller dokumenter bliver reddet, eller vil du have hjælp til opgradering af en gammel eller ny computer, så løser vi det.

Vi henter og bringer gerne din computer fra og til din bopæl. Vi bestræber os på at have fejlsøgt din computere eller Mac inden 24 timer til kr. 100,00, hvorefter vi giver et uforpligtende tilbud på reparationen. Vi er lagerførende på de mest gængse dele, altså dem der er mest efterspurgt, som f.eks. skærme og harddiske. Såfremt vi ikke har reservedelen på lager, kan vi typisk have reparationen løst inden for 3-4 hverdage.

 

Har du spørgsmål til os, vil vi meget gerne svare på det, og du kan fange os på info@pcodense.dk eller på telefon 72207224 alle dage fra kl. 9.00 – 20.00.

Butikkens åbningstider:

Mandag til Fredag: 9.00 – 17.00

Lørdag: 10.00 – 14.00

Søndag og helligedage: Lukket

Christian Schiang

Indehaver

Sebastian

Service / Tekniker