RING ALLE DAGE MELLEM 10:00 – 20:00 PÅ TELEFON 72 20 72 24

Om os

Vi, Thomas Persson og Christian Schiang åbnede PC Odense d. 5. september 2013 på Klostervej 22, kld. for at kunne tilbyde et unikt koncept i Odense, hvor et godt serviceværksted for computere til private og erhverv kombineres med grafisk arbejde, hjemmesidedesign/webshopdesign og SEO.

PC Odense forhandler stationære og bærbare computere og tilbyder PC og MAC service i form af rens af virus og malware, fysisk rens, udskiftning af skærme og dele til din PC eller MAC. Hvis du har problemer med at computeren ikke starter korrekt op, problemer med software eller hardware, har behov for at dine billeder eller dokumenter bliver reddet eller vil du have hjælp til opgradering af en gammel eller ny computer, så løser vi det.

Vi henter og bringer gerne din computer fra og til din bopæl, og er det en reparation der tager længere tid, tilbyder vi at leje dig en lånecomputer, indtil vi er færdige med reparationen. Udover det tilbyder vi også grafisk design, hvor man bl.a. kan få fremstillet marketings materiale og skabt sig selv eller sit firma en visuel identitet i form af hjemmeside/webshops, logo, visitkort, konvolut, brevpapir, flyers, bannere og meget mere.

Christian Schiang

Tekniker

Thomas Persson

Grafiker